Translate

søndag den 19. januar 2014

Frysning af squash

 Her er en af vores squash fra vores have...
Det er høstet i starten af november, jeg har bare ikke fået smidt billederne op før nu.
 Den skulle nok være høstet lidt før, da den er blevet enorm, og skralden var rimelig svær at tygge i, så den måtte af. Men det kan godt være det bare er den sort som har så tyk skind.

Vi kunne ikke rigtig spise så meget squash så vi brugte en af de nemmeste konservering metoder, nemlig at fryse det ned..

Først skar vi den i skiver.
 Derefter på tværs.
 Skar "indvoldene" ud, og lagde dem til side til frø.
 skar "skindet" af
 skar det i tern.
 og så skal det bare i poser.
og så er det klar til at komme i fryseren, hvor det kan holde sig ivertfald til næste år..

2 kommentarer:

  1. Tak for godt råd �� Så skal jeg i gang med at fryse squash ned.

    SvarSlet
  2. Tak herfra også. Vi forærer væk men vil da fryse nogle efter din glimrende FREMGANGSMÅDE

    SvarSlet